Laatste Nieuws

CORONA Update

 

Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.

Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is.

Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

-------------------------------------

 

 

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Algemene informatie

Stichting Make a Memory organiseert een sponsorfiets- en wandeltocht. Zowel sportieve fietsers en lopers als ouders en familieleden van overleden kinderen en iedereen die Make a Memory een warm hart toedraagt kunnen zich inschrijven om individueel of in teamverband de uitdagende berg de Mont Ventoux te beklimmen. Op de fiets of te voet naar de 1909 meter hoge top van de vermaarde kale berg: een bijzondere en voor sommigen een emotionele uitdaging die vervolgens glansrijk kan worden bijgeschreven op uw sportieve CV!

Stichting Make a Memory organiseert deze tocht om haar werk, dat naar verwachting de komende jaren sterk zal toenemen, te kunnen blijven bekostigen. De doelstelling, het maken van troostbiedende foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby's en kinderen, blijkt in een belangrijke behoefte te voorzien. Afgelopen jaar werd er meer dan 800 keer door ouders een beroep gedaan op de Stichting. De landelijke bekendheid neemt nog steeds toe en daarmee ook het aantal oproepen voor fotografen die vrijwillig en belangeloos voor ouders foto’s maken van een ernstig ziek of overleden kind.

Om dit werk te kunnen blijven doen is Stichting Make a Memory afhankelijk van giften en sponsoren.

Naast deze inkomsten probeert het bestuur een extra financiĆ«le impuls te realiseren door het organiseren van deze sportieve sponsorrit. Dit doen we door de deelnemers minimaal € 1000,- per persoon aan sponsorgeld binnen te laten brengen. Geld dat voor honderd procent aan het primaire werk van Stichting Make a Memory wordt besteed. Hierdoor hopen we de toenemende vraag van ouders, om foto’s met een troostbiedende herinnering te maken, te kunnen blijven beantwoorden.