Deelnemers

Hier ziet u een lijst van alle actieve deelnemers. Klik op de naam van een deelnemer om meer informatie te krijgen, en in de blogposts te lezen hoe de uitdaging verloopt.

Motto:
"Mijn reis gaat terug in 2015 toen er een bult werd ontdekt bij mijn toen 15 jarige zoon Danchel. Al gauw werd het duidelijk dat het om kanker ging en we belandden in jaar van hoop en angst. Nadat hij een beenmergtransplantatie kreeg op 17 mei 2016 overleed hij op 31 mei net 16 jaar mogen geworden. Nu bijna 3 jaar later voelt mijn moederhart pas zijn gemis het ergst. Een onmogelijke taak is mij toebedeeld. Onze laatste momenten zijn mij het dierbaarste. De laatste fotos met zijn zusje en broertje.. Iets tastbaars.. Mijn hart huilt en lacht tegelijk bij deze foto's. Elk jaar wil ik mij sportief inzetten voor een goed doel. Nadat ik mij voor cliniclowns fight cancer en kika had ingezet met mooie resultaten kwam MAKE A MEMORY op mijn pad via mijn werk als personal trainer. Mijn klant die hart heeft voor deze geweldige stichting vertelde mij over MAKE A MEMORY en toen wist ik het meteen! Ik ga mij inzetten samen met een team sterk, om al deze getroffen ouders het laatste mooie en tastbare te geven na het verlies van hun dierbare kind. Mijn team en ik willen deze berg zoveel mogelijk rennend uitlopen. Een flinke zware uitdaging maar ach, niks vergeleken met wat mijn zoon moest doorstaan. Deze fysieke en mentale uitdaging is hij waard!"
 
Meer over Sarah Berger...
Motto:
"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan."
 
Meer over Jeannine van den Boer...
Motto:
"Op 19 juni 2019 is na een zwangerschap van 24 weken en 5 dagen onze zoon Sem geboren. Na 4 dagen vol spanning hebben wij helaas veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. Stichting Make a Memory heeft kort na het overlijden van Sem troostbiedende foto's gemaakt waar wij heel dankbaar voor zijn. We willen daarom deze Stichting steunen zodat andere mensen ook van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken en daarom is elke bijdrage welkom! Maarten Boot en Annemarie Janssen"
 
Meer over Maarten Boot...
Motto:
"Een troost bij een groot verdriet. Dit mag een ouder van een vlinderkindje niet ontnomen worden"
 
Meer over Lisette Bouman...
Motto:
"Mijn naam is Joris Dekkers en wil graag in het kort mijn verhaal met u delen en hiermee aandacht vragen voor stichting Make a Memory. In oktober 2016 was mijn vriendin in verwachting van onze eeneiige-tweeling. Deze zwangerschap was erg complex door het TweelingTransfusieSyndroom (TTS), hiervoor zijn wij toen doorverwezen naar het LUMC in Leiden. In dit ziekenhuis zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van de TTS. Na vele bezoeken in het LUMC leek de tweeling over de TTS heen te groeien, echter bleek op 27 februari 2017 de TTS acuut terug te zijn. Na een week samen in onzekerheid te hebben geleefd in het ziekenhuis, zijn op 3 maart 2017 na een complexe zwangerschap van 24 weken onze zoontjes Ties en Jens geboren. Helaas werden zij te vroeg geboren en zijn Ties en Jens op 4 maart 2017 na een kort leven ingeslapen. Tijdens ons verblijf in het LUMC werden wij in kennis gesteld met stichting Make a Memory. Op 5 maart 2017 is een fotograaf bij ons thuis gekomen om foto’s van ons gezinnetje te maken. Deze foto’s zijn ons erg dierbaar en heel belangrijk bij onze verwerking. En daarom wil ik me graag inzetten voor deze mooie stichting, door op 23 september de Mont-Ventoux te gaan beklimmen! Voor Ties en Jens! Groetjes Joris en Merel "
 
Meer over Joris Dekkers...
Motto:
"Ik heb gezien hoeveel steun het werk van MaM betekent voor de ouders en nabestaanden. Ik draag graag mijn steentje bij om ervoor te zorgen dat dit werk voortgezet kan worden. En uiteraard fiets ik naar boven om een kaarsje te branden voor Timur* en Djordy* en alle andere vlinderkindjes"
 
Meer over Mariska Groothoff...
Motto:
"Voor Hank en ieder ander die het helaas nodig heeft, ga ik de berg op. En om Make A Memory te steunen, die dit geweldige werk doen. Toen wij in januari 2017 Hank moesten laten gaan werd ons gevraagd of Make A Memory mocht komen om foto's te maken. Op dat moment staat je hoofd er echt niet naar, maar we hadden geweldige verpleegkundigen die ons overtuigden om het wel te doen. Ze zeiden ook als je het niet voor je zelf doet, doe het dan voor jullie andere kinderen. Achteraf zijn wij heel blij dat we hebben ingestemd. Het zijn hele mooie foto's geworden die helpen bij de verwerking van dit ongelooflijke verdriet. En omdat dit belangrijke werk door moet kunnen gaan, om ook in de toekomst troost te bieden aan gezinnen die er mogelijk nog mee te maken krijgen."
 
Meer over Metrien Heinen...
Motto:
"Om het mooie werk door te laten gaan van make a memory. Ik fiets dit jaar weer naar boven voor ons manneke Timur. "
 
Meer over Bart Jansen...
Motto:
"Op 19 juni 2019 is na een zwangerschap van 24 weken en 5 dagen onze zoon Sem geboren. Na 4 dagen vol spanning hebben wij helaas veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. Stichting Make a Memory heeft kort na het overlijden van Sem troostbiedende foto's gemaakt waar wij heel dankbaar voor zijn. We willen daarom deze Stichting steunen zodat andere mensen ook van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken en daarom is elke bijdrage welkom."
 
Meer over Annemarie Janssen...
Motto:
"Op 19 juni 2019 is na een zwangerschap van 24 weken en 5 dagen mijn kleinzoon Sem geboren. Na 4 dagen vol spanning heb ik helaas veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. Stichting Make a Memory heeft kort na het overlijden van Sem troostbiedende foto's gemaakt waar ik heel dankbaar voor ben. Ik wil daarom deze Stichting steunen zodat andere mensen ook van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken en daarom is elke bijdrage welkom!"
 
Meer over Joke Janssen...
Motto:
"De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken” Voor Make A Memory wil ik ook graag mijn steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat zij nog lang door kunnen gaan met dit goede doel. Zelf ervaar ik het als een gemis om geen tastbare herinneringen te hebben van ons zoontje Damy, des te mooier is het dat die mogelijkheid er nu wel is."
 
Meer over Monique Kleinlugtenbeld...
Motto:
"“Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt” Om een stukje dichterbij Luc te zijn en om een bijdrage te leveren aan het waardevolle werk dat Stichting Make a Memory verricht, nu en in de toekomst! "
 
Meer over Karin Nijsink-Dam...
Motto:
"Always proceed, always enjoy, always succeed"
 
Meer over Paul Peeters...
Motto:
"Veni, fietsie, vici"
 
Meer over Martijn Riet...
Motto:
"Frederieke maakte mij vader, ze leerde me hoe kwetsbaar leven is. Ze leerde me hoe klein en hoe groot mijn hart mag zijn "
 
Meer over Bert de Roo...
Motto:
"Na wat wij afgelopen november meegemaakt hebben willen we geld ophalen zodat ieder gezin bij de tragische gebeurtenis toch prachtige herinneringen van hun kind(eren) kunnen krijgen. Daarnaast komen we door het beklimmen van de berg dichter bij onze ster Mees."
 
Meer over Stephan en Diane de Ru...
Motto:
"Ieder kind is een portret waard!"
 
Meer over Ed van Schaik...
Motto:
""Ons dochtertje Suze is bij 25 weken en 5 dagen geboren, na 3 weken veel in spanning te hebben gezeten ging het erg goed en waren de artsen positief gestemd. Echter toen Suze 3,5 week oud was werd ze acuut ziek en hebben we alsnog afscheid moeten nemen van Suze. Make a Memory kwam de volgende dag al prachtige foto´s maken van ons gezin. Hier ervaren wij nog steeds veel steun van. Om Make a Memory te steunen zodat ze in de toekomst met hun mooie werk door kunnen gaan fiets ik naar boven met Suze in mijn gedachten.""
 
Meer over Guus Stevens...
Motto:
"Voor Job de Mont Ventoux op!"
 
Meer over Aad van der Torre...
Motto:
"3x scheepsrecht! Ook dit keer weer de Ventoux beklimmen voor het geweldige werk van Make a Memory!"
 
Meer over Tim van Woudenberg...