Nieuws

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de 9e editie van OpdePedalen en de 3e editie van OpdeVoeten.

Persoonlijke pagina van:

BLOG

01-03-2017 13:59
5 maanden geleden alweer..

Alweer 5 maanden geleden dat Margriet en ik de Mont Ventoux opgelopen zijn voor de mooie stichting Make a Memory. De fijnste week die we sinds het overlijden van Lars in mei vorig jaar hebben ervaren!

Op de dag voor onze beklimming zei ik al tegen Margriet dat ik de Ventoux in 2017 wil gaan fietsen. Zo gaaf om die fietsers helemaal kapot te zien gaan op die magische berg, dat wilde ik ook! Dus een week later, ietwat impulsief, een prachtige fiets gekocht (aan de fiets gaat het zeker niet aan liggen), het tegen iedereen verteld die het wilde horen en zodra het kon me meteen ingeschreven. Kortom, it giet oan!! En ik heb er verdomd veel zin in, onze week samen met Lars  :-)

Uiteraard ga ik dit jaar ook weer voor minimaal €1000 sponsorgeld zorgen en het liefst voor nog meer, want het werk dat stichting Make a Memory doet is o zo belangrijk. Daarom hierbij mijn eerste verzoek mij hiervoor te sponsoren. Dit kan je doen door op de volgende link te klikken:

http://www.opdepedalen.nl/sponsor-uw-deelnemer-sponsor-make-memory

Hierbij geldt dat je je eigen naam bij ‘contactpersoon’ invult en mijn naam bij ‘naam deelnemer’.

Alvast bedankt namens mijzelf en namens veel toekomstige ouders die nu nog niet weten hoe blij ze straks met de mooie foto’s van Make a Memory zijn…

Wouter