Nieuws

De burgemeester van Bedoin heet ons weer van harte welkom! De vergunning voor onze sponsortocht is weer binnen!!!

Persoonlijke pagina van:

Colette Legein

colette.legein's picture
Woonplaats: Hapert
Motto:
"Uit ervaring weet ik hoe belangrijk een mooie blijvende herinnering is, als je kind plots overlijdt. Toen het mij trof, 10 jaar geleden, was Make a Memory er nog niet. Gelukkig had ik net een nieuwe digitale camera naast mijn ziekenhuis bed liggen toen het noodlot ons trof tijdens de bevalling. Het goed vastleggen van de paar dagen van kennismaking naar afscheid, waarin alles in een roes aan je voorbij gaat, leverde een hele waardevolle tastbare blijvende herinnering op die je kan delen en helpt in het verwerkingsproces. Voor sponsoring van de stichting Make a Memory ga ik heel graag een tweede keer omhoog: met Luce in gedachte en inzet van al mijn krachten."

BLOG

10-09-2017 22:00
Hilvertocht

Vandaag een mooie trainingsdag gehad. Met 11 dames van VFG Eerselle reden we de Hilvertocht. 100 km plus nog eens 45 km op en neer tussen Hapert en het startpunt. Om 6:45u op, 7:30 verzamelen bij het tunneltje en vertrek om 8:45u in Hilvarenbeek. Geen tijden voor het weekend, maar soms moet je er iets voor over hebben om je doelen te bereiken. Alle dames waren in top vorm, het ging als een speer, prachtige route, nauwelijks verkeer en 4u later weer terug in Hilvarenbeek. Een lekke band vlak voor de finish was de enige pech van de dag. Waarbij we ook regelmatig gasten in ons peloton opnamen, eenzame fietsers die graag even met ons mee reden... en enorm opvielen in hun afwekende shirts midden in de rode wolk. Conclusie: de conditie is prima, de 145km gingen me makkelijk af, ik ben er denk ik wel klaar voor en kijk uit naar de beklimming van de Mt Ventoux op 25 september.

06-09-2017 22:34
Opnieuw op de pedalen voor Stichting Make a Memory

Vorig jaar voor het eerst meegedaan met deze prachtige sponsortocht. Een hele bijzondere en indrukwekkende ervaring. Ook dit jaar kon de stichting mijn inzet en support weer goed gebruiken. Dus op 25 september ga ik weer de pedalen op om de Mt Ventoux te bedwingen. Een buitengewoon pittige klim maar voor een heel goed doel.