Laatste Nieuws

CORONA Update

 

Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.

Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is.

Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

-------------------------------------

 

 

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

02-09-2018 12:49
Job
02-09-2018 12:57
Job

 

Waarom doe ik mee:

Onze dochter Mariëlle was op 30 augustus 2013 bevallen van een mooie jongen Job.

Schoonzoon Jelle en onze dochter waren trots en wij als Opa en Oma uiteraard ook. Helaas is Job na 9 dagen ten gevolgen van een Hypo Plastisch Linker Hartsyndroom op 9 september 2013 in het Sophia ziekenhuis overleden. Helaas is bij een ander ziekenhuis een fout bij de 20 weken echo gemaakt want toen hadden ze vermoedelijk kunnen zien dat zijn hartje niet volgroeid was en had het leed minder geweest. In veel gevallen wordt de zwangerschap bij 20 weken afgebroken. Onze dochter en schoonzoon hebben na de diagnose besloten om Job niet meer te laten behandelen omdat de kans heel groot was dat Job er na hele grote operaties er niet meer zou kunnen zijn of dat hij een kasplantje zou kunnen worden. Moedig en sterk hebben jonge ouders toen deze keuze gemaakt en wij hadden daar heel veel respect voor. Het verliezen van ouders, mijn schoonvader, zwager, schoonzus en broer was zwaar en het overkomt ons allen, maar het verdriet wat toen hebben gehad is het ergste wat wij ooit hebben meegemaakt.

Op 23 oktober 2014 is onze lieve kleindochter Tess geboren en wij zijn heel blij dat alles nu wel goed gaat. Met Tess is het verdriet van het verlies van Job iets minder maar Job zal altijd in ons hart aanwezig zijn. Het verlies van Job ons ventje was erg groot en tijdens een herdenking dienst in Sophia waar Job zijn naam werd genoemd hoorden wij dat er veel kinderen aan kanker waren overleden. Tijdens de bijeenkomst was er een verhaal dat een vader tegen zijn twaalf jarige dochtertje moest gaan vertellen dat vanwege de gevolgen van de vreselijke ziekte kanker ze niet lang meer te leven had. Het verhaal wat de vader vertelde deed alleen al pijn om te horen dus of het nu kinderen of volwassenen zijn.

Vorig jaar heb ik met mijn dochters, schoonzoon en vrienden meegedaan met Opdepedalen. De beklimming van de Mont Ventoux en het evenement heeft bij mij een bijzondere gedachte achter gelaten. Stichting Make a Memory zal bij ons altijd bijblijven.Twee dagen voordat Job overleed werden wij verrast door deze stichting. Van Job is er toen een schitterende fotoreportage en voetafdrukjes gemaakt. De foto’s van Job staan op het bureaublad van onze pc, in onze kamer maar vooral in ons hart en daar zijn wij de stichting Make a Memory nog steeds dankbaar voor.

Job heeft mij in gedachte drie keer de Alp du Huzes en vorig jaar de Mont Ventoux opgeduwd en ik weet zeker dat hij dit keer weer gaat doen.