Nieuws

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de 9e editie van OpdePedalen en de 3e editie van OpdeVoeten.

Persoonlijke pagina van:

BLOG

06-09-2017 13:43
Heerlijk avondje!

Gisterenavond heerlijk en fantastisch benefietdiner gehad bij Op de Proef. Welkom met muziek van harmonica en praatje van Ronald Lowijs wat enorm indruk maakte op de gasten. 

Kijk op mijn Facebook pagina voor wat foto's. Het is openbaar!

 

en een geweldige opbrengst en dat is OOK belangtijk

04-09-2017 21:48
aan de bak

Vandaag een hele dag in de keuken gestaan van Nico Rikhof, Op de Proef. Morgenavond een uitverkocht benefietdiner voor 48 personen. En samen met een heleboel vrijwilligers maken we hier een succes van! Wel even wat anders dan gisteren: toen stond de diepe hel en de Motieweg op het programma, zo krijg ik mijn klimmersbenen steeds beter!

01-08-2017 15:03
goed op weg!

Goed op weg ben ik in meerdere opzichten:

Sportief gezien ben ik topfit en de (kleine) bergjes in Twente probeer ik met volle kracht tot de top te beklimmen, het gaat steeds harder en steeds sneller

Maar ook met het benefietdiner loopt het fijn! Er zijn al 23 aanmeldingen en er zitten er zeker een aantal in de pen, spannend hoor!

Het menu is samengesteld door mijn lieve vriend en clublid Nico en is echt lekker. Ik verheug me op 5 september... en natuurlijk op 22 september, als we vertrekken voor de tocht!

07-07-2017 06:51
Op de proef, bij Nico in Almelo

Na mijn mini benefiet bij mij thuis, kom ik aan de klets met een restauranteigenaar in mijn woonplaats. we kennen elkaar goed van de LIONS club waar we beiden lid van zijn en hij doet mij een geweldig aanbod.

"Kom bij mij in het restaurant zo'n zelfde avond organiseren voor 40 of misschien wel 50 personen. Wauw, genereus, fantastisch, spannend.

Dus nu ben ik al een tijdje bezig met organiseren, flyers maken, reclame maken en een andere lieve vriend maakt een eigen facebook pagina voor me met een eigen filmpje en informatie.

ik zal de link zo snel mogelijk delen, wie weet ken je iemand die mee wil eten bij Op de proef, bij Nico in Almelo

04-07-2017 05:25
Vakantie!

Mijn vriend en ik hebben heerlijk een vroege vakantie gevierd. Na een druk voorjaar, hard werken, een benefietdiner voor 8 mensen bij mij thuis en wekelijkse trainingsrondjes wordt het tijd voor het echte werk.

Op naar de Vogezen, naar de petit en grande Ballon en tientallen andere Cols die vragen om beklimming.

Net als in Nederland is het ook in Frankrijk ruim 35 graden, als je dan een lekker vaartje hebt is het heerlijk, maar klimmen met 7-8-9 km per uur voelt dan aan als bakken.

Toch kan ik er van genieten, wetend dat ik sterker ben als ik straks de Ventoux op moet. In een week tijd heb ik bijna 5000 hoogtemeters en bijna 300 km gefietst. Maar dan vind ik het ook welletjes en besluiten we de vakantie met wandelen en wijnproeverij, ook belangrijk!

Pages