Laatste Nieuws

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

27-04-2017 12:21
Voor Hank en stichting Make a Memory

Helaas werd 24 januari 2017 voor ons het ergste senario waar, dat we Hank na 16 uur op aarde terug moesten geven aan onze Hemelse Vader.

Maar wat waren we blij met stichting Make a Memory, die hebben hele waardevolle foto's gemaakt tijdens en net na het overlijden, dit betekend heel veel voor ons.

En daarom willen we wat terug doen door de Mont ventoux te beklimmen, Tijmen gaat hem op de fiets doen en ik met de benen wagen, het zal geen gemakkelijke tocht worden  maar we gaan er voor.

Ook om stichting Make a Memory meer bekendheid te geven. En omdat ze zulk belangrijk werk verrichten, allemaal op vrijwillige basis. Ook wij begrijpen dat dit voor hen geen gemakkelijke opgave is, om het verdriet van anderen vast te leggen. Maar heel erg waardevol voor de familie's die er mee te maken hebben.

Daarom hopen we een zo hoog mogelijk sponsor bedrag binnen te halen voor stichting Make A Memory, zodat ze in de toekomst hun werk kunnen blijven doen. Al hopen we dat dat niet nodig zal zijn, maar helaas zullen meer mensen een beroep moeten doen.

Metrien Heinen - Evers