Persoonlijke pagina van:

Metrien Heinen

Woonplaats: Bunschoten-spakenburg
Motto:
"Voor Hank en ieder ander die het helaas nodig heeft, ga ik de berg op. En om Make A Memory te steunen, die dit geweldige werk doen. Toen wij in januari 2017 Hank moesten laten gaan werd ons gevraagd of Make A Memory mocht komen om foto's te maken. Op dat moment staat je hoofd er echt niet naar, maar we hadden geweldige verpleegkundigen die ons overtuigden om het wel te doen. Ze zeiden ook als je het niet voor je zelf doet, doe het dan voor jullie andere kinderen. Achteraf zijn wij heel blij dat we hebben ingestemd. Het zijn hele mooie foto's geworden die helpen bij de verwerking van dit ongelooflijke verdriet. En omdat dit belangrijke werk door moet kunnen gaan, om ook in de toekomst troost te bieden aan gezinnen die er mogelijk nog mee te maken krijgen."

BLOG

27-04-2017 12:21
Voor Hank en stichting Make a Memory

Helaas werd 24 januari 2017 voor ons het ergste senario waar, dat we Hank na 16 uur op aarde terug moesten geven aan onze Hemelse Vader.

Maar wat waren we blij met stichting Make a Memory, die hebben hele waardevolle foto's gemaakt tijdens en net na het overlijden, dit betekend heel veel voor ons.

En daarom willen we wat terug doen door de Mont ventoux te beklimmen, Tijmen gaat hem op de fiets doen en ik met de benen wagen, het zal geen gemakkelijke tocht worden  maar we gaan er voor.

Ook om stichting Make a Memory meer bekendheid te geven. En omdat ze zulk belangrijk werk verrichten, allemaal op vrijwillige basis. Ook wij begrijpen dat dit voor hen geen gemakkelijke opgave is, om het verdriet van anderen vast te leggen. Maar heel erg waardevol voor de familie's die er mee te maken hebben.

Daarom hopen we een zo hoog mogelijk sponsor bedrag binnen te halen voor stichting Make A Memory, zodat ze in de toekomst hun werk kunnen blijven doen. Al hopen we dat dat niet nodig zal zijn, maar helaas zullen meer mensen een beroep moeten doen.

Metrien Heinen - Evers