Nieuws

De burgemeester van Bedoin heet ons weer van harte welkom! De vergunning voor onze sponsortocht is weer binnen!!!

Persoonlijke pagina van:

Olaf en Jan Koops

jan.koops's picture
Woonplaats: Landgraaf
Motto:
"Naar de top van de Ventoux, waarschijnlijk met horten en stoten. Voor Joppe en toekomstige lotgenoten!"

BLOG

23-07-2017 13:41
Voorgeschiedenis

Het is alweer ruim twee en een half jaar geleden dat de dag die de mooiste van ons leven had moeten worden veranderde in een inktzwarte. Onze zoon Joppe kwam na 40 weken zwangerschap levenloos ter wereld. Het laatste waar je dan behoefte aan hebt is het laten maken van een fotoreportage. Want waarom zou je zo’n verschrikkelijke gebeurtenis vast willen leggen? Waarom zou je aan die inktzwarte dag herinnerd willen worden met beeldmateriaal?!

Inmiddels weten we wel beter! Want wat zijn mijn vriendin en ik enorm dankbaar voor de fotoreportage die kosteloos gefaciliteerd is door Stichting Make a Memory. Wat zijn wij trots op en blij met die prachtige foto’s! Een tastbare en blijvende herinnering aan dat knappe kereltje…. Zo belangrijk in het rouwproces, zo onbeschrijfelijk waardevol voor de rest van ons leven!

Hoog tijd om iets terug te doen! Toen ik mijn broer Olaf begin vorig jaar vertelde over dit evenement reageerde hij meteen enthousiast! Een afgescheurde achillespees gooide echter roet in het eten en daarom hebben we onze deelname een jaar uit moeten stellen. Maar dit jaar gaat het gebeuren.

Hopelijk slagen wij in ons doel om zoveel mogelijk geld om te halen voor Make a Memory en de stichitng meer naamsbekendheid te geven.