Laatste Nieuws

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

07-09-2018 10:07
Nog 2 weken

Nog 2 weken en dan gaan we naar Frankrijk. Ik spreek de taal niet (2 jaar frans gehad en gelukkig daarna kunnen laten vallen), maar ik weet inmiddels dat Mont Ventoux de berg met de wind betekent.

Voordat het zover is, ga ik als vrijwilliger mee met de mountainbiketocht Duchenne Heroes. Dit goede doel zamelt geld in om een medicijn te vinden voor de spierziekte Duchenne. 

De laatste dag van Duchenne Heroes (zaterdag 15 september) ga ik laagvliegend naar huis om diezelfde avond een ploegenpresentatie te houden voor iedereen die dit graag wil zien. Dit is aan de Verlengde Noordkade 10-12 te Veghel in zaal De Apotheek. Daar zullen we ons wielershirt en broek presenteren. We hebben verschillende fantastische sponsoren gevraagd om ons te sponsoren om zo geld op te halen voor Stichting Make a Memory. De avond begint om 19u en eindigt om 21u.

Na die ploegenpresentatie is het nog maar een week voordat we vertrekken en op maandag 24 september af zullen zien op de kale berg.

Dankjewel voor iedereen die ons (Carli, Marieke en ikzelf) hebben gesteund en die meeleven met dit alles.

Groetjes,

Frank

18-07-2018 16:20
Nog 68 dagen

Vanaf morgen nog 68 dagen en dan gaan we de Mont Ventoux beklimmen.

Wat doet het weer daar in de alpen? Wordt het bloedheet of gaat het regenen en hoe staat de wind. Allemaal dingen die je niet in de hand hebt, en waar je je dus niet te druk over moet maken.

Waar ik wel invloed op heb, is hoeveel ik getraind heb vooraf en of ik het sponsorgeld binnen heb voor deelname. Het gaat de goede kant op, maar team Memory4Lars kan nog wel wat gebruiken, dus als je mij en/of mijn zus Carli wil steunen, maar heel graag.

Waar ik trouwens ook invloed op heb, is met welk verzet ik deze berg ga beklimmen. Omdat dit voor mij onbekend terrein is, ga ik uit van wat anderen zeggen, maar dan nog is het gissen.

Ach, een beetje onzekerheid houdt het spannend.

04-01-2018 16:07
Ingeschreven

Zo, ik heb me ingeschreven. Nu nog zorgen dat ik het sponsorgeld binnen haal en natuurlijk moet ik ook trainen, maar dat doe ik graag, dus dat is niet het moeilijke gedeelte.

Ik heb wel nog nooit een col beklommen, dus weet ik niet wat me te wachten staat, maar dat maakt de uitdaging des te groter.

Tot de volgende keer, en hopelijk steunen jullie mij om Make a Memory te steunen en daardoor weer de ouders die zoiets verschrikkelijks mee (zullen) maken. Wij zijn helaas ervaringsdeskundigen.