Laatste Nieuws

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

01-03-2018 17:40
Goed op weg!

Wauw wat een mooi bericht,

Mijn financiële pagina is bijgewerkt, en Jordi en ik zitten op de helft !!

Wat ontzettend gaaf, en ik ken helaas niet iedereen persoonlijk. Maar ontzettend bedankt voor jullie bijdrage. Dit betekend heel erg veel voor ons!

Vandaag met vrienden weer getraind. Dit keer op de Veluwe bij Harderwijk. Een kleine 30km met de MTB. Helaas zag ik in mijn enthousiasme een hek over het hoofd en vloog ik over de kop met mijn nieuwe fiets. Niks aan de hand gelukkig, maar een hoop lol voor mijn vrienden. En ik mocht niet meer voor op rijden :( Het was rond het vriespunt, maar de zon maakte het een top dag, en met de kracht van Mase blijf ik doorgaan ook al heb ik het soms zwaar. Soms vecht ik niet alleen tegen het fysieke maar ook het mentale. Maar ik weet waar ik het voor doe. En altijd voor Mase.

 

12-02-2018 08:59
Het eerste Sponsergeld

Gister heb ik van mijn ouders en mijn zus het eerste sponsergeld gehad. Dit geeft me echt een boost! Binnekort zal ik bij bedrijven langs gaan.

Afgelopen donderdag ben ik met mijn zwager Jordi een stuk gaan fietsen door de Polder (35km) Het enige nadeel is natuurlijk dat we hier (Lelystad) geen enkele helling hebben behalve bruggen. Ik ben benieuwd hoe andere deelnemers dit probleem aanpakken. Ik denk er wel aan om spinning lessen te gaan volgen in de sportschool.

Groetjes,

Olaf

01-02-2018 12:04
Mijn deelname aan Op de Pedalen

Hallo Allemaal,

Ik wil me graag voorstellen,

Ik ben Olaf en ik woon samen met mijn vriendin Desiree en bonus zoon Milan in Lelystad.

Ik doe dit jaar mee omdat wij zelf zijn getroffen door het overlijden van onze grote liefde Mase Rein Klomp. Wij waren al erg onder de indruk van de stichting toen ze ons kwamen bezoeken in het ziekenhuis om foto's te maken van ons gezin. Toen we de prachtige foto's eenmaal kregen, foto's van onschatbare waarde, zat er de uitnodiging bij voor Op de Pedalen. Ik twijfelde geen seconde en zei tegen Desiree: Dit moet ik doen! Voor Mase! en voor alle andere ouders waar dit ook voor mogelijk gemaakt moet worden.

Samen met mijn schoonbroer Jordy ga ik dit doen. Ik hoop hier vaker updates te geven over mijn training en reis naar deze dag. 

Succes voor iedereen die mee gaat doen!

Olaf Klomp