Laatste Nieuws

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

05-07-2018 20:57
Eerste doel behaald, op naar het volgende

Vandaag nog 80 dagen te gaan. 
De eerste uitdaging is het vullen van de sponsorpot. Het is gelukt. De grens van € 1.000,-- voorbij. 

Alle sponsoren bedankt voor je bijdrage.

We gaan nog door met sponsoren en in Augustus statiegeld bonnen verzamelen bij de kleine jumbo in Dordrecht Sterrenburg.

 

Nu de volgende uitdaging en dat is een uitdaging naar de top.
Of zoals één van de sponsoren tegen me zei: "Betaling is gedaan en nu trainen jij, verwacht wel een top prestatie! "

 

30-06-2018 13:36
Nog 313 Euro - 85 dagen

Sponsoring is lastiger dan ik dacht. Je stuurt een brief, of email naar een bedrijf waarin je toelicht wat je doel is, wat de motivatie is en zij staan klaar om je te sponsoren.

Helaas toch weer een illusie armer. Je moet verkopen. Verkopen kan niet per email. Dus toch mensen zoeken. Gelukkig komt er beetje bij beetje geld in de pot. Maar zoals de titel al zegt, nog 313 Euro.

313. Is dat niet het getal van ....
Ja inderdaad. het kenteken van Donald Duck. Moet ik dan toch naar Duckstad om daar sponsors te zoeken? Maar wie nog goede ideeen heeft, laat het me waar weten

 

Over die laatste euros maak ik me geen zorgen Die komen nog wel. 

Dan: 85 dagen. Jemig wat gaat de tijd snel. Maar de datum komt met rasse schreden nader. De tocht omhoog ook. Ik ben benieuwd. De kilometers over het vlakke land die gaan wel. maar hoogte meters zijn er nog te weinig. 1 keer oefenen op de Posbank is vast niet genoeg. De vakantie komt eraan, dus dan is er vast wel wat te oefenen in het Franse Dordogne.

 

11-04-2018 18:59
Sponsoring

De kop is er af. Het eerste sponsorgeld is binnen.
En qus fietsen, de eerste kilometers zitten erop, maar ik moet nog vele meters maken. Wie neemt me op sleeptouw?

Voorlopig heben we ideeen genoeg voor sponsoring. Als eerste gaan we 'briefkaarsen' verkopen. Ik heb al geinteresseerden die er een aantal willen kopen, dus ook dat begint op te schieten
Verder hebben we snuffelmatten voor de hond die we kunnen verkopen.
Al met al kleine beetjes bij elkaar sprokkelen om aan je sponsorgeld te komen.

De plannen zijn er al om bij een aantal bedrijven langs te gaan om daar sponsoring los te krijgen. Hopelijk gaan ze voor een sponsorpakket.

Ook hebben we nog een zolder en een schuur vol met 'oude' spullen. Ook daarvan gaat er het een en ander in de verkoop. Een gedeelte zal ook wel in de pot verdwijnen voor Make A Memory.

 

14-03-2018 21:30
De eerste kilometers

Vandaag weer een rondje gefietst aan het einde van de dag. Kan nog net. Het is mooi zonnig weer, beetje wind, niet té koud. Maar als je om 18 uur gaat fietsen heb je niet al te lang. Toch nog even linksaf ipv rechtsaf. Uiteindelijk 26 km gefiets. Een mooie start.

Hoe moet ik hoogtekilometers maken?
Een vraag die ik ook al bij andere deelnemer(s) zag. Er zijn natuurlijk mogelijkheden om te oefenen op de Posbank, Zeven heuvelen, Vaalserberg, ... Nederland heeft genoeg om te klimmen.
Helaas heb ik weer iets met tijd.

Dan de sponsoring. De eerste 5 Euro's zijn binnen. De rest zit in het vat zullen we maar zeggen. Ik ga iig briefkaarsen verkopen. Familie, vrienden en kennissen zitten nog even in de wacht. Dat komt later wel.

Nog 192 nachtjes slapen tot aan de top.

14-03-2018 21:38
Inschrijven / kennis maken

Het leeft al geruime tijd. Eigenlijk al sinds september 2016 vlak voordat Mirjam de Ventoux ging bedwingen. En dan is het soms net als goede wijn. Het moet rijpen.

Eindelijk de knoop doorgehakt en de inschrijving in orde gemaakt.

De teller staat op 0, 
Nog 200 dagen te gaan.

Maar nog even voorstellen.
Ik ben Erik Vingerling. Vader van twee zoons en getrouwd met Mirjam. In 2015 is na een hectische periode Luna Elin stil geboren. Het ziekenhuis heeft ons in contact gebracht met Make a Memory en zodoende hebben we nog mooie foto's als herinnering.
Mirjam heeft in 2016  meegefietst. Ik vond het haar ding. Maar hoe dichter september dichterbij kwam hoe meer het bij mij begon te jeuken om te gaan fietsen. Door omstandigheden kon ik er toen niet bij zijn op de top van de Mont Ventoux.

Nu ga ik naar boven. Ik wil ook die kale berg van dichtbij meemaken. Eén voordeel, hij is nu 2 meter lager dan in 2016. De reden dat ik meedoe is dat ik het werk van Make A Memory waardeer en dat er, hoe moeilijk ook, veel ouders de mogelijkheid krijgen voor mooie foto's die ook wij hebben gekregen.