Laatste Nieuws

CORONA Update

 

Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.

Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is.

Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

-------------------------------------

 

 

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

29-06-2019 09:36
Op de Pedalen

Op 14 juli 2017, na een zwangerschap van 28 weken, werd David levenloos geboren. De weken ervoor waren dubbel. Sinds de 20ste week wisten wij dat David niet gezond was en vanaf dat moment leefden we in onzekerheid, moesten we lastige keuzes maken en ons voorbereiden op een vroeg afscheid. Tegelijk voelden wij ons dankbaar voor het ontvangen van nieuw leven en de verantwoordelijkheid dat ons daarover was toevertrouwd. Wij genoten van ieder levensteken.

In de 4 dagen tussen geboorte en begrafenis was David bij ons thuis. Het voelde onnatuurlijk om zo kort na de geboorte al weer afscheid te moeten nemen. Ik heb dan ook veel foto’s gemaakt om herinneringen vast te leggen. Maar hoewel ik een goede fotocamera heb, werden mijn foto’s lang niet zo mooi als de reportage die de fotograaf van Make a Memory voor en met ons maakte. Kundig en integer dacht zij mee over de compositie en het resultaat was haarscherp. Haar fotoreportage gaf troost en een blijvende herinnering.

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met Op de Pedalen. Een hele uitdaging, omdat ik pas in oktober 2018 een racefiets heb. Maar we gaan ervoor! Meer over mijn ervaringen, mijn beweegredenen om mee te doen en mijn voorbereiding is te lezen op: https://martijnriet.blogspot.com