Laatste Nieuws

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

18-08-2019 15:57
Vakantie voorbij

De vakantieperiode is voorbij. Nu weerterug naar de structuur en de training voor de bergbeklimming te voet. Tijdens de vakantie gezondigd met iets te lekker eten, drinken en rust voor het lichaam. De training voor het hardlopen heeft er onder geleden, maar omdat we veel hebben gespeelst, gezwommen en gewandelt, heb ik er voldoende vertrouwen in dat het in september goeod gaat verlopen. Vandaag zet ik ook mijn laatste offensief in voor sponsoring. Ik ben er nog niet helemaal, maar ook hier heb ik vertrouwen dat het gaat lukken.

 

 

26-05-2019 21:39
Week 3 Business as usual

Hallo Iedereen, Deze week een gewone week. Natuurlijk het weer werd beter en we gaan naar de laatste vrije dagen voor de scholen voor de grote zomervakantie. Maar verder was het gewoon. Wel lekker kunnen trainen naast de looptraining ook dagelijks begonnen met 10-15 min stability and mobility. Ja dat voelt best goed.Daarom deze week maar een kort berichtje. Groeten

19-05-2019 11:58
Week 2 minder sponsoring maar wel trainen

Hallo Allemaal,

Deze week was voor mij een drukke week. Ik moest helaas veel reizen voor mijn werk waardoor de aandacht voor deze mooie activiteit wat minder was. Gelukkig heeft de training er niet onder geleden en heb ik genoeg kiliometers kunnen maken. sommige lopend en andere harder lopend. Denkend aan hoe ik de sponsoring kan aansporen, moest ik maar eens de meer pesroonlijke benadering nemen. Brieven schrijven en verspreiden bijvoorbeeld. Daarbij denk ik sporadisch terug aan ons moment. De stichting was voor ons toen niet in beeld. Maar ik ben steeds meer overtuigd dat de gedachten en herinneringen vervagen naar mate de tijd doorgaat en je niets meer hebt om letterlijk op terug te kijken.

Tot volgende week.

12-05-2019 16:16
Eerste week sponsoring en training

Vooralsnog heb ik besloten mijn "reguliere" trainingen (3x per week) voor de halve marathon door te zetten. Deze is immers in oktober en de afstand is bijna dezelfde. Natuurlijk is hardlopen niet hetzelfde als lopen, maar het is een start. Naast die fysieke prikkels komen ook de eerste financiele ondersteuning binnen van vrienden, familie en bekenden die graag zien dat ik de Mont Ventoux ga bedwingen voor dit prachtige doel. Voor iedereen die al heeft gesponsord, mijn grote dank daarvoor en het geeft mij nog meer motivatie om jullie niet teleur te stellen.

Tot volgende week!

05-05-2019 19:01
Het Begin

Deze week ben ik begonnen met de eerste stappen om mijn sponsor beloften na te komen. De eerste berichten zijn uitgestuurd. Ik ben erg verheugd dat ik de eerste mensen mag bedanken voor hun bijdragen. Echt super! Volgende week begint voor mij ook de "extra" training. Voor tips sta ik altijd open. Wandelen en sporten is niet het probleem......, denk ik. De laatste keer echt de bergen in, dat is wel een tijdje terug. Ik heb er in ieder geval zin in. Daar ga ik.  

Pages