Laatste Nieuws

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

BLOG

15-07-2019 12:34
Het gaat echt gebeuren!.....

Al een paar jaar heb ik een racefiets, al een paar jaar maak ik ritjes als het mooi weer is. Wielrennen doe ik "er bij" want ik ben meer van het volleyballen en het tennissen.

Maar wielrennen is voor mij en mijn vrouw Gretha iets wat verbonden is met onze lieve dochter Frederieke*.
In 2002 ben ik vader geworden van onze mooie dochter Frederieke*.
Haar overlijden heeft enorm veel impact gehad, en nog steeds.

Wij maakten zelf foto’s destijds, uiteraard zijn die heel dierbaar. Op dat moment bestond Stichting Make a Memory nog niet. Wij hebben de professionele prachtige dierbare foto's van Make a Memory ook gezien. Enorm waardevol! Ondertussen hebben zij een hele belangrijke rol bij ouders van overleden kinderen. Afgelopen jaar werd er meer dan 800 keer door ouders een beroep gedaan op de Stichting.

Dit jaar ga ik voor onze lieve Frederieke* fietsen. Van 20 tot en met 24 september 2019 gaan Gretha en ik naar de Mont Ventoux. Gretha werkt als vrijwilliger voor Op de Pedalen, ze fietste in 2015 mee en daarom weten we hoe waardevol Make a Memory is.
Mijn uitdaging is om € 1000 aan sponsorgeld te verzamelen. Dit geld gaat regelrecht en voor 100% naar Stichting Make a Memory, je draagt direct bij aan het maken van een mooie fotoherinnering voor ouders die hun kind verliezen.

Mag ik rekenen op jullie? Als vader van een overleden dochter weet ik hoeveel dit voor ouders betekent.  Laat je me weten of je meedoet ajb?

Ik bedank jullie alvast voor je betrokkenheid.  Je kunt je bijdrage overmaken op rekeningnummer
NL 95 RABO 0152 1543 88 t.n.v. Stichting Make a Memory. Omschrijving aub niet vergeten; donatie Bert de Roo 2019 
Hartelijke groet,
Bert de Roo en Gretha Boels