Laatste Nieuws

CORONA Update

 

Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.

Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is.

Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

-------------------------------------

 

 

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Persoonlijke pagina van:

Fenny de Pagter

Motto:
"10 jaar is een hele tijd maar dat plekje in mijn hart raak je nooit meer kwijt."

BLOG

14-04-2020 21:39
2020

Dat 2020 een bijzonder jaar zou worden hadden we rond de kerst van 2019 besloten. We gaan meedoen met opdepedalen/opdevoet! Maar dat het zo'n bijzonder jaar zou worden had niemand natuurlijk gedacht. Dit jaar staat niet alleen in het teken van onze tocht maar ook in het teken van corona. Het is voor veel mensen een zware tijd. Gelukkig hebben wij nog geen zieke om ons heen en slaan we ons er, voor zover, goed doorheen. Dat deze rare tijd ook weer wat bijzonders met zich meebrengt werd ons afgelopen week duidelijk.                                          Wij kregen van de Oranjevereniging uit ons dorp een kraampje zodat we met Koningsdag beschermengeltjes konden verkopen met de uitleg waarvoor. Maar ja.. Corona gooide roet in ons plan en Koningsdag werd afgelast. Daar zaten we dan met 300 engeltjes, sleutelhangers, zelf in elkaar geknutseld. Er was al 1 moeder van onze kinderen van school die 35 sleutelhangers wilde kopen. Zij vond ze zo gaaf dat ze een stukje op Facebook wilde zetten, uiteraard met onze toestemming. Ik heb toen zelf ook een stukje op Facebook gezet. De engeltjes vlogen de deur uit naar iedereen die daar een mooie bestemming voor had. Zo kreeg ieder engeltje zijn eigen verhaal! Binnen een klein weekje waren alle engeltjes verkocht en waren wij weer een stukje dichter bij ons einddoel! Een geslaagde missie! 

04-03-2020 23:03
Here we go....
4-3-2020 Vanaf vandaag zijn wij echt van start gegaan. We hebben al onze familie, vrienden, kennissen en collega's bericht gestuurd van onze deelname. Met uiteraard de vraag of zij willen sponsoren. De eerste toezeggingen en stortingen zijn gedaan. We hopen een zo mooi mogelijk bedrag bij elkaar te kunnen krijgen. We hebben ook nog wat acties die op de planning staan zoals bijvoorbeeld met Koningsdag. Maar daar later meer over...