ANBI logo

Laatste Nieuws

CORONA Update

 

Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.

Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is.

Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

-------------------------------------

 

 

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

Kijk voor meer informatie onder het tabblad Nieuws

 

-------------------------------------

 

 

Wij zijn nu ook op Instagram te vinden onder https://www.instagram.com/opdepedalen_opdevoeten_2020/

Like ons en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws

Dit is het weekend dat we naar de top zouden gaan

Dit weekend is het weekend dat we naar de top van de Mont Ventoux zouden gaan voor Make a Memory. Kijk mee naar de beelden van vorig jaar.

Ons mooie kleinschalige evenement is verplaatst naar september 2021 en is voor iedereen toegankelijk. Nu inschrijven? Heel graag! Klik hier voor het inschrijfformulier

 

~~~~~~~~~

 

BELANGRIJK BERICHT:  Helaas gaat dit jaar de elfde editie van Opdepedalen / Opdevoeten, het sponsorevenement ten bate van het werk van stichting Make a Memory, vanwege het coronavirus niet door. We vinden het nog te riskant om in september te gaan.  Dat is heel erg spijtig en een grote teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is. Ons mooie evenement wordt verplaatst naar september 2021.

 

~~~~~~~~~

 

 

Update 9 maart 2020:

BEREIKBAARHEID TOP MONT VENTOUX

 

De top van de Mont Ventoux is een prachtige locatie op 1909 meter hoogte. Doordat de berg boven zijn omgeving uitsteekt is het een heel mooie plek om te verblijven. Er is echter weinig ruimte en in het seizoen kan het er enorm druk zijn. De top van de Mont Ventoux zal daarom opnieuw worden ingericht.

We houden de berichten over de bereikbaarheid van de top uiteraard goed in de gaten.

Op dit moment is er geen aanleiding om te denken dat we niet naar Bedoin kunnen afreizen en naar de top kunnen.

Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor de tocht in gevaar komt dan kunnen we daar direct op acteren en communiceren dit.